Produsele Epoque Scented Candles pot fi returnate în termen de 14 zile de la data de primire a comenzii. Taxa transportului pentru retur este suportată de către cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat sau acesta are defecte.

Te rugăm să ne anunți în prealabil dorința de a returna un produs printr-un e-mail la office@epoquecandles.ro. Coletul trebuie să fie trimis prin curier rapid către Epoque Scented Candles SRL la adresa: Drumul Bacriului 3, Sector 6; Telefon: 0756.567.013.

Produsele a căror stare prezintă urme de folosire, uzură sau accesorii lipsă, inclusiv lumânările arse, nu pot fi acceptate pentru retur. Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru retur produsele personalizate.

Daca produsele au fost livrate sparte sau deteriorate, îți cerem scuze în numele livratorilor. Te rugăm să iei legătura cu noi cât mai repede și să ne trimiți o fotografie cu lumânarea spartă la adresa de e-mail office@epoquecandles.ro

Comenzile cu produse cadou în cadrul diverselor promoții trebuie returnate integral (inclusiv cadoul). În caz contrar, contravaloarea produsului oferit cadou va fi oprită din suma rambursată.

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur îți vom returna contravaloarea produselor în termen de maxim 5 zile de la primirea produselor. Suma va fi rambursată într-un cont IBAN comunicat de către client.